Messuseinä

Pop-up seinä

Pop-up seinä on yleisin messuseinämalli.  Tämä messuseinä on helposti ja erittäin nopeasti asennettava – se voidaan asentaa tai purkaa kolmessa minuutissa. Vuotan vaihdokin on helppo ja sen asentaminen onnistuu monessa minuutissa. Pop-up seinässä on suurkuvatulostettu banderolli. Tulostuslaatu on riittävä messukäyttöön. Tarvittaessa on pop-upit varustettu myös valaisimilla.

Pakattuna seinä mahtuu pieneen pyörillä varustettuun laukkuun, jonka voi ottaa mukaan vaikkapa lentokoneeseen matkatavarana.

Pop-up seinä ja messupöytä

Pop-up seinä ja messupöytä

Yksi pop-up–messupöytä hyödyntää myös sama periaatetta. Pop-up -seinän rakenne mahdollista messupöydän kokoamisen kolmessa minuutissa. Pöydän grafiikkavuodan vaihto käy sen verran nopeasti, että samaa messupöytää voi käyttää erilaisissa tilaisuuksissa grafiikka vaihtamalla.

Trussi-messuseinä

Messuseinä

Messuseinä

Trussi messuseinä on kätevä vaihtoehto mukaan messuille ja korvaa kätevästi vaikkapa pop-upit. Trussi on monikäyttöisempi ja mahdollistaa vaativienkin rakenteiden toteuttamisen, sillä se voi olla suora, hiukan kulmikas tai koostua useistakin erilaisista kulmista.

Sellaisen messuseinän vuotana käytetään myöskin suurkuvatulostettua tekstiilikangasta – banderollia. Kankaan voi asentaa seinän molemmille puolille. Pystysuoriin pylväisiin voi kiinnittää esimerkiksi esitetelineen tai pöydän.

Purettu trussi-seinä vie vähän tilaa, asentaminen on helppoa eikä siihen tarvita työkaluja. Moduuleja vaihtamalla tällaista rakennettä voidaan muunnella miltei loputtomiin. Tarvittaessa tähän seinään voidaan asentaa myös valaisimet.