Messuseinä

Pop-up seinä

Pop up seinä on yleisin messuseinämalli.  Tämä messuseinä on helposti ja erittäin nopeasti asennettava – se voidaan asentaa tai purkaa kolmessa minuutissa. Vuotan vaihdokin on helppo ja sen asentaminen onnistuu monessa minuutissa. Pop-up seinässä on 4-väri tulostettu mainoslakana. Tulostuslaatu on riittävä messukäyttöön. Tarvittaessa on pop-upit varustettu myös valaisimilla.

Pakattuna seinä mahtuu pieneen pyörillä varustettuun laukkuun, jonka voi ottaa mukaan vaikkapa lentokoneeseen matkatavarana.

Pop-up seinä ja messupöytä
Pop-up seinä ja messupöytä

Yksi messupöytä hyödyntää myös sama periaatetta. Pop-up -seinän rakenne mahdollista messupöydän kokoamisen kolmessa minuutissa. Pöydän grafiikkavuodan vaihto käy sen verran nopeasti, että samaa messupöytää voi käyttää erilaisissa tilaisuuksissa grafiikka vaihtamalla.

Trussi-messuseinä

Messuseinä
Messuseinä

Trussi messuseinä on kätevä vaihtoehto mukaan messuille ja korvaa kätevästi vaikkapa pop-upit. Trussi on monikäyttöisempi ja mahdollistaa vaativienkin rakenteiden toteuttamisen, sillä se voi olla suora, hiukan kulmikas tai koostua useistakin erilaisista kulmista.

Sellaisen messuseinän vuotana käytetään myöskin suurkuvatulostettua tekstiilikangasta – banderollia. Kankaan voi asentaa seinän molemmille puolille. Pystysuoriin pylväisiin voi kiinnittää esimerkiksi esitetelineen tai pöydän.

Purettu messurakenne vie vähän tilaa, asentaminen on helppoa eikä siihen tarvita työkaluja. Moduuleja vaihtamalla tällaista rakennettä voidaan muunnella miltei loputtomiin. Tarvittaessa tähän seinään voidaan asentaa myös valaisimet.