Messukalusteet

Telttakatos on hyvä apu jos messujen yhteydessä tulee ulkoaktiviteettejä. Sitä voidaan käyttää varikkona tai seinien kerä saa siitä myöskin kokonaisen messuteltan.

Beach flag on helposti siirrettävät sisä- ja ulkotiloihin tarkoitetut mainoslippu. Valikoimassa on useita erilaisia malleja vaihteleviin käyttöympäristöihin sopivilla jaloilla.

Sisä- ja ulkotiloihin sopii toimipisteen mainostamiseksi kokoon taitettava ja helposti liikuteltava a teline. Katukäyttöön tarvittaan vakaampi mainosteline esimerkiksi jousivaimentimella varustettu tuuliteline-mainostaulu.

Erittäin laadukkaat Euroopassa valmistetut ilmoitustaulut ja ilmoitustaulukaapit, porrastaulut, menutaulut, infotaulut, valkotaulut ym.

Rajaustolppa / kulunohjaustolppa on hyvä apu jos messuilla tarvitaan kävijöiden kulunohjausta hoitaa.

T-Flex tilanjakajat toimistoon tai messuille. Helposti vaihdettavalle kankaalle tulostetaan asiakkaan toivoma sommitelma, kuvioaihe tai brändäys.

Valomainos osiosta löytyy erillaiset valokyltit julkisivuun tai kauppakeskukseen. On myöskin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettut valolaatikot ja valokaapit sekä SEG valomainokset ja sisäisesti valaistut messuseinät.

Kaikki nämä ja muut messukalusteet myy kätevästi
Comdecor OY, Laki 26, 12915, Tallinn,Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu