Messumainos

Messuilla tarvitaan yleensä myös tarkoitukseen soveltuvia mainoksia. Tällaisia ovat esimeriksi roll-up teline ja pop-up seinä.

Roll-up teline

Roll-up mainos on mukava ja nopeasti asennettava vaihtoehto. Kokoaminen ja purkaminen on sujuvaa ja siitä selviää noin puolessa minuutissa, telineet on helppo kuljettaa mukana, sillä mukana toimitetaan yleensä myös kantolaukku.

Tarvittaessa voi roll-up telineet varustaa myös valaisimella.

Rollupit
Rollupit

Banneriteline / kuvateline

Tavallisen banneritelineen asentaminenei ole aivan yhtä nopeaa kuin roll-up telineiden asentaminen, mutta messuilla tällä ei ole kovin paljon merkitystä. Tällainen teline on myös yhtä kevyt tai jopa kevyempi kuin roll-up teline. Vuodan vaihto on sujuvampaa ja niitä voi tarvittaessa vaihtaa itse messujen aikana. Vuodat voivat olla tekstiilivuotia tai muovikankaasta valmistettuja (muistuttaa roll-upia).

Moni on kaksipuolinen ja moni jopa kolmenpuolinen.

Kuvateline
Kuvateline

Roikkuva messumainos

Erimuotoinen roikkuva messumainos on mielenkiintoinen vaihtoehto tavanomaisen mainosbanderollin sijaan. Muoto annettaan niille alumiinikehikon avulla. Kehikkoon laitettaan suurkuvatulostetut banderollit. Mainoskankaan reunaan ommeltuun silikoniliuskan avulla on niiden vaihtaminen hyvin helppoa. Digitaalinen suurkuvatulostus on kirkkaanvärinen. Kehikon alumiiniprofiili ei ole melkein huomattavissa. Roikkuva mainos näkyy messuilla kauas ja osoittaa hyvin messuosaston sijainnin.

Messumainos - roikkuva banderolli
Messumainos – roikkuva banderolli

Mainostorni / mainospylväs

Torni on toinen vaihtoehto, kun messuilla pitää näkyä kauas. Sen rakentamiseksi sopii hyvin trussitelineet. Ne on näyttävä, helposti laajennettava rakenne messuille, kauppaan, tapahtumiin, näyttelytiloihin ​​ja toimistoon. Kolmas vaihtoehto on ilmatäytteinen mainos – esimerkiksi mainospylväs. Uudet ilmatäytteisten mainosten mallit on ilmatiivit – ei tarvita alituisesti puhaltavaa kompressoria.

Iso messumainos - mainostorni
Iso messumainos – mainostorni