Messupöytä ja esiteteline

Messupöytä

Messukaluston vaihtoehtoja on useita erilaisia. Yksinkertainen ja helpoin vaihtoehto on tekstiilivuodalla varustettu pop-up messupöytä. Tällainen pöytä on kestävä ja rakenteet ovat riittävän kevyitä, joten pöytää on helppo kuljettaa omassa kantokassissa.

Messupöytä ja rollup mainos
Messupöytä ja rollup mainos

Toinen vaihtoehto muovi-levyistä koottu, kokoontaitettava esittelypöytä. Tällainen pöytä on kuitenkin kevyt, mutta koska kantolaukku on suurempi, pöytää ei ole aivan yhtä helppo ottaa mukaan. Tästä huolimatta tämä malli on hyvin käyttövarma ja sopii erittäin hyvin erityisesti tuote-esittelyihin.

Esittelypoydat tuoteesittelyyn tai maistajaisiin
Esittelypöydät tuoteesittelyyn tai maistajaisiin

Kolmas vaihtoehto on todellinen katseenvangitsija – trussimoduuleista messutiski. Tämän messupöydän mitat voidaan valita 10 cm tarkkuudella. Telineen kokoaminen on helppoa, mutta ei kuitenkaan aivan yhtä yksinkertaista kuin edeltävästi esiteltyjen mallien kokoaminen. Legomaisista trusseista voi tietysti tehdä myöhemmin myös aivan toisenlaista.

Trussirakenteinen messutiski ja kuvateline
Trussirakenteinen messutiski ja kuvateline

Esiteteline

Erilaisten esitteiden, luetteloiden jne. jakelu on olennainen osa messuja. Tästä syystä kaikissa messuosastoissa on oltava ainakin muutama esiteteline. Valikoimastamme löytyy sekä vakiomallisia että kokoontaitettavia esitetelineitä.

Esiteteline lattiamalli
Esiteteline lattiamalli